وقتی سرطان در مراحل اولیه تشخیص داده و درمان شود، احتمال زنده ماندن در ۵ پنج سال آینده بیماران می‌تواند بیش از ۹۰ درصد باشد
"کریستین امانپور" ۶۳ ساله، مجری مشهور ایرانی‌تبار "سی‌ان‌ان" که گزارش‌هایش از جنگ بالکان وی را در سراسر دنیا به شهرت رساند، در مصاحبه‌ای با "رابین رابرتز" گفت که بعد از ۱۸ هفته درمان به آخرین دور شیمی درمانی خود رسیده است.
امانپور که در ماه ژوئن امسال اعلان کرد که به سرطان تخمدان مبتلا شده، پس از آن تحت یک عمل جراحی موفقیت‌آمیز برای برداشتن غده سرطانی خود قرار گرفت و اکنون می‌گوید که دوره آنرا تمام کرده است.
لطفا روی عکس تبلیغات زیر کلیک کنید؛ ادامه مطلب پس از این تبلیغات
Eventorian Times Saghar Event 25 Jan 2025, Toronto, Richmond Hill, retreat, Fire in Winter
 
پایان شیمی‌درمانی سرطان تخمدان کریستین امانپور، مشهورترین ژورنالیست ایرانی‌تبار
وی‌ ۱۸ هفته شیمی درمانی را "طاقت‌فرسا" توصیف کرد و چنین گفت: "شیمی درمانی... طاقت‌فرسا، ملال‌آور، خسته‌کننده، و از نظر احساسی سرپوشی بود به اوضاع... لازم نیست درباره‌اش از نظر جسمی توضیح دهم چون می‌تواند ترسناک باشد". او چهار ماه گذشته را با یک جراح و متخصص سرطان در "رویال مَرسدن" در لندن انگلستان که جزو سه مرکز تحقیقاتی و درمانی سرطان در جهان است، گذراند. امانپور در طی این چند مدت مشغول تهیه گزارش و نیز مصاحبه نیز بوده و از کار دست نکشیده بود. وی گفت که "بسیار خوش شانس بوده" و دوستان، خانواده، همکاران، روسا و پزشکان حمایتش کرده‌اند.
لطفا روی عکس تبلیغات زیر کلیک کنید؛ ادامه مطلب پس از این تبلیغات
Website Design
امانپور در مصاحبه تنها بر سلامتی خود تمرکز نکرد بلکه تاکید کرد که همه زنان باید مراقب وضعیت پزشکی خود باشند و به بدن خود گوش دهند. او افزود: "به ویژه برای زنان گوش کردن به بدن و تشخیص زود بسیار مهم است، در مورد من تشخیص زودهنگام از طرف من و پزشکم بود. وقتی دردی غیرمعمول را احساس می‌کردم، اگرچه اذیتم نمی‌کرد ولی دنبالش را گرفتم تا نتایج اولین سونوگرافی آمد، جواب سونوگرافی مشخص می‌کرد که تشخیص به موقع بوده و می‌تواند آن را درمان کرد یا نه". وی در ادامه توضیح داد که خوش‌شانس بود که به اندازه کافی زود تشخیص داده شد و او امیدوارم است که پس از درمان، دیگر سرطان نداشته باشد. امانپور گفت که اگر به موقع نمی‌جنبید و پی آنرا نمی‌گرفت شاید همه چیز به این شکل پیش نمی‌رفت.
لطفا روی عکس بنر تبلیغاتی کلیک کنید تا برایتان شماره بگیرد
sina sotodehnia insurance بیمه سینا ستوده‌نیا
 
لطفا روی عکس تبلیغاتی کلیک کنید تا برای شما شماره بگیرد؛ ادامه مطلب پس از این تبلیغات
insurance بیمه شهرام بینش
سرطان تخمدان دقیقاً چیست؟
انواع مختلفی از سرطان تخمدان وجود دارد. سرطان تخمدان معمولا به عنوان رشد غیرقابل کنترل سلول‌های غیر طبیعی گفته می‌شود که ممکن است منجر به ایجاد تومور در داخل یا اطراف تخمدان‌ها شود. سرطان تخمدان پنجمین عامل مرگ و میر ناشی از سرطان در بین زنان است و خطر تشخیص و ابتلای به آن ۱ در ۷۸ مورد. تخمین‌زده می‌شود که حدود ۲۱،۴۱۰ مورد سرطان تخمدان در سال ۲۰۲۱ در آمریکا تشخیص داده شده باشد. احتمال زنده ماندن، بر اساس مرحله تشخیص و نوع سرطان تخمدان متفاوت بوده و به گفته "ائتلاف ملی سرطان تخمدان"، وقتی سرطان در مراحل اولیه تشخیص داده و درمان شود، احتمال زنده ماندن در ۵ پنج سال آینده بیماران می‌تواند بیش از ۹۰ درصد باشد.
لطفا روی عکس تبلیغاتی کلیک کنید؛ ادامه مطلب پس از این تبلیغات

Best Persian Iranian Directory


درمان معمول برای سرطان تخمدان شامل جراحی و شیمی‌درمانی، که می‌تواند قبل و بعد از جراحی و یا هر دو باشد، است. پزشکان اغلب قادر به برداشتن بافت سرطانی در جراحی هستند و شیمی درمانی معمولا برای کوچک کردن و از بین بردن سلول‌های سرطانی استفاده می شود. بر اساس اعلان "سی‌دی‌سی"، بیماران اغلب با جراحان و انکولوژیست‌های پزشکی باید همکاری کنند تا برنامه درمانی مناسبی برایشان تهیه شود.

بیشتر بخوانید:

لطفا روی عکس تبلیغات زیر کلیک کنید؛ ادامه مطلب پس از این تبلیغات
بهترین طراحی و سه بعدی برای بیزینس شما

اگر شما همکاری گرامی ما هستی، مرسی که این مطلب را خواندی، اما کپی نکن و با تغییر به نام خودت نزن، خودت زحمت بکش!
پروتکل علمی - پزشکی جهانی برای مقابله کلیه ویروس‌هایی مانند کرونا که انتقالشان از طریق بسته هوایی است:
۱- ماسک ان-۹۵ بزنید، کرونا از ماسک‌های معمولی رد می‌شود. ۲- فیلتر هوای قوی هپا بگذارید. ۳- تا جایی که می‌توانید از مردم حذر کنید. ۴- تغذیه خوب و سالم داشته باشید، مقادیر زیاد ویتامین C و D مصرف کنید. ۵- بسیار ورزش کنید. ۶- اگر توانستید حتما واکسن بزنید.
Date: Friday, October 1, 2021 - 08:00

درباره نویسنده/هنرمند

دیگر مطالب مرتبط

تعمیرات هرگونه وسایل برقی - آلن

Share this with: ارسال این مطلب به