فایزر اولین شرکت تولیدکننده واکسن کووید است که تا امروز گزارشی از آزمایشات اثربخشی واکسنش روی اومیکرون در شرایط آزمایشگاهی را اعلان کرده است
با کشف اخیر نسخه اومیکرون کرونا در جنوب افریقا و سرایت سریع آن به بیشتر نقاط جهان طی کمتر از یک ماه، اکنون بسیاری از کشورها مجددا در حال بستن مرزهایشان هستند و در فکر اینکه تا چه حد واکسن‌های کرونا روی اومیکرون موثرند.
در همین حال سازندگان واکسن‌های مختلف علیه کرونا نیز در تلاشند تا دریابند که کارآیی واکسن‌هایشان چقدر است و آیا در مقابل این نسخه جهش یافته کرونا، که ابتدا گفته می‌شد بیش از ۳۰ جهش دارد و اکنون گفته می‌شود بیش از ۵۰ جهش دارد، باید یک واکسن جدید بسازند یا دوزهای دیگر تقویتی بزنند و یا اینکه همین دوزهای زده شده کفایت می‌کنند.
لطفا روی عکس تبلیغات زیر کلیک کنید؛ ادامه مطلب پس از این تبلیغات
Design Business 3D, VR, AR, 360° and video
 
فایزر طی ۳ روز درباره اومیکرون: ۲ دوز واکسن ما خوب است، ۳ دوز موثر است اما ۴ دوز واکسن ما نیاز خواهد بود
"ساجد جاوید"، وزیر بهداشت انگلیس هفته گذشته به مجلس این کشور گفت: "نشانه‌های اولیه نمایانگر آنست که اومیکرون ممکن است بیشتر از دلتا مسری باشد و واکسن‌های فعلی نیز ممکن است در برابر آن کمتر مؤثر باشند". انگلیس همین دیروز برخی از قوانین ضد کرونایی خود را که دو ماه پیش لغو کرده بود، مجددا برگرداند. اما در همین اثنا سازمان بهداشت جهانی نیز روز دوشنبه گفت در حالی که اطلاعات در مورد عملکرد واکسن‌های فعلی در مقابل اومیکرون هنوز بسیار محدود است و نیاز به مطالعات بیشتری برای کسب اطلاعات بیشتری دارد، با این حال، این سازمان معتقد است که "واکسن‌های کنونی برای کاستن از بیماری شدید و مرگ، از جمله در برابر نوع غالب دلتا در جهان، حیاتی هستند".
لطفا روی عکس تبلیغات زیر کلیک کنید؛ ادامه مطلب پس از این تبلیغات
Website Design
اما حداقل ۳ کارخانه واکسن‌سازی آسترازنکا، فایزر و مدرنا از چند هفته پیش اعلان کردند که در حال کار شبانه‌روزی روی اومیکرون هستند. دکتر "پل برتون"، مدیر ارشد پزشکی مدرنا در ۲۸ نوامبر گفته بود: "اگر مجبور باشیم واکسنی کاملاً جدید بسازیم، فکر می‌کنم بتوانیم در اوایل مارچ سال ۲۰۲۲ آنرا در حجم وسیع تولید کنیم". مدرنا قبلا گفته بود که از تحقیق روی واکسن خود دست نکشیده و در نظر دارد واکسن‌های کرونا، سرماخوردگی و آنفولانزا را در غالب یک واکسن برای تزریق همه ساله به مردم عرضه کند. آکسفوردآسترازنکا نیز می‌گوید که در ۲ مرکزش در حال بررسی اومیکرون و ساخت احتمالی یک واکسن خاص برای آنست اما حاضر نشده که توضیحات بیشتری درباره میزان کارآیی واکسن کنونی خود روی آن و یا احتمال تولید واکسن جدید بدهد.
لطفا روی عکس بنر تبلیغاتی کلیک کنید تا برایتان شماره بگیرد
sina sotodehnia insurance بیمه سینا ستوده‌نیا
 
لطفا روی عکس تبلیغاتی کلیک کنید تا برای شما شماره بگیرد؛ ادامه مطلب پس از این تبلیغات
insurance بیمه شهرام بینش
فایزر: ۲ دوز واکسن ما مقابل اومیکرون خوب است
با انتشار پیشرفت‌های مدرنا و بنا به گزارش "وال استریت ژورنال"، فایزر روز سه‌شنبه گفت که ۲ دوز واکسن این کمپانی "ممکن است برای محافظت در برابر عفونت با نوع اومیکرون کافی نباشد"، اگرچه افراد واکسینه شده "ممکن است همچنان در برابر اشکال شدید بیماری محافظت شوند". این اعلان فایزر با یافته‌ها و گزارش‌های محققان در آفریقای جنوبی مطابقت دارد که پیشتر گفته بودند اومیکرون می‌تواند از محافظت دو دوز واکسن فایزر عبور کند. مدیر عامل فایزر در اروپا نیز در بیانیه‌ای گفت که این شرکت در حال کار بر روی یک واکسن جدید است که منجر به "ایجاد سطح بالایی از محافظت در برابر بیماری اومیکرون کرونا می‌شود". فایزر رسما گفت که ۲ دوز واکسن این شرکت به تنهایی پاسخ کمتری را مقابل اومیکرون ایجاد کرده است.
 
فایزر: ۳ دوز واکسن ما موثر است
اما بنا به گزارش "رویترز" از دیروز چهارشنبه، فایزر گفت که دانشمندان این شرکت توانسته‌اند با زدن ۳ دوز واکسن خود نسخه جدید اومیکرون کرونا را در یک آزمایش در آزمایشگاهشان خنثی کنند. این اعلان بعنوان یک سیگنال اولیه مبنی بر اینکه واکسن‌های تقویت کننده می‌توانند کلید محافظت در برابر اومیکرون باشند قلمداد شد و سهام فایزر و بسیاری از شرکت‌ها بسرعت بالا رفت. این شرکت آلمانی - آمریکایی در این اعلانش افزوده که ۲ دوز واکسن فایزر منجر به مقاومت "قابل توجه" بدن در مقابل اومیکرون هم می‌شود بطوریکه می‌تواند فرد را در برابر بیماری‌های شدید محافظت کند اما "اوزلم تورسی" مدیر ارشد پزشکی این شرکت در کنفرانس مطبوعاتی این اعلان گفت: "برای خط اول دفاع، با ۲ دوز واکسیناسیون، ممکن است خطر وجود داشته باشد اما ۳ دوز واکسن ما برای بازگرداندن حفاظت لازم است".
بعلاوه، "اوگور شاهین" مدیر عامل بخش اروپایی این شرکت پیشنهاد کرد که بهتر است کشورها فاصله زمانی بین دوزهای دوم و سوم واکسن را برای مبارزه با اومیکرون کوتاه کنند و احتمالا به حدود ۳ ماه برسانند، فایزر اولین شرکت تولیدکننده واکسن کووید است که تا امروز گزارشی از آزمایشات اثربخشی واکسنش روی اومیکرون در شرایط آزمایشگاهی را اعلان کرده است.
 
فایزر: ۴ دوز واکسن ما نیاز خواهد بود
و اما سرانجام امروز پنجشنبه، "آلبرت بورلا" مدیر عامل بخش آمریکایی فایزر گفت که ممکن است به دلیل نگرانی فزاینده در مورد نسخه اومیکرون "زدن دوز چهارم واکسن کرونای این شرکت مورد نیاز" باشد و افزود: "فکر می‌کنم وقتی داده‌های دنیای واقعی را ببینیم، ما تعیین می‌کنیم که آیا واکسن‌ها اومیکرون را به خوبی پوشش داده‌اند یا خیر. نمی‌دانم تا چه مدت زدن دوز سوم کارآیی داشته باشد اما فکر می‌کنم به زدن دوز چهارم هم نیاز خواهیم داشت. من این را چندین و چند بار گفته‌ام".
لطفا روی عکس تبلیغاتی کلیک کنید؛ ادامه مطلب پس از این تبلیغات

Best Persian Iranian Directory


وی در ادامه توضیح داد که قبلا هم پیش‌بینی کرده بود که بدون اومیکرون، دوز چهارم واکسن ۱۲ ماه پس از تزریق دوز سوم مورد نیاز است، اما اکنون معتقد شده که ممکن است زمانی زیادی بلند باشد. فایزر قبلا گفته بود که احتمالا سال‌های سال مردم نیاز به زدن واکسن خواهند داشت. او گفت که ممکن است خیلی زودتر نیاز داشته باشیم که همه دوز چهارم واکسن ما را بزنند، دوز سوم ما محافظ بسیار خوبی در طول ماه‌های زمستان خواهد بود، اما در نهایت خیلی زود به دوز چهارم نیاز خواهیم داشت.

بیشتر بخوانید:

لطفا روی عکس تبلیغات زیر کلیک کنید؛ ادامه مطلب پس از این تبلیغات
بهترین طراحی و سه بعدی برای بیزینس شما

اگر شما همکاری گرامی ما هستی، مرسی که این مطلب را خواندی، اما کپی نکن و با تغییر به نام خودت نزن، خودت زحمت بکش!
پروتکل علمی - پزشکی جهانی برای مقابله کلیه ویروس‌هایی مانند کرونا که انتقالشان از طریق بسته هوایی است:
۱- ماسک ان-۹۵ بزنید، کرونا از ماسک‌های معمولی رد می‌شود. ۲- فیلتر هوای قوی هپا بگذارید. ۳- تا جایی که می‌توانید از مردم حذر کنید. ۴- تغذیه خوب و سالم داشته باشید، مقادیر زیاد ویتامین C و D مصرف کنید. ۵- بسیار ورزش کنید. ۶- اگر توانستید حتما واکسن بزنید.
Date: Thursday, December 9, 2021 - 18:45

درباره نویسنده/هنرمند

دیگر مطالب مرتبط

تعمیرات هرگونه وسایل برقی - آلن

Share this with: ارسال این مطلب به