محققان به این نتیجه رسیدند که قابلیت دسترسی کوتاه مدت به انرژی بوسیله افزایش میزان قندخون میتواند فاکتور مهمی در ایجاد انگیزه در افراد مسن برای انجام یک کار با بالاترین توانایی باشد
محققان در این مطالعه، به افراد جوان (۱۸ تا ۲۷ سال) و افراد مسن (۶۵ تا ۸۲ سال) نوشیدنی حاوی مقدار کمی گلوکز داده و از آنها خواستند مهارتهای گوناگون حافظه را انجام دهند. همچنین به سایر شرکتکنندگان، نوشیدنی حاوی شیرینکنندههای مصنوعی دادند. سپس میزان مشارکت افراد را در مهارتهای انجام شده سنجیدند و امتیازشان در زمینه حافظه، خلق و خو، و درکشان از تلاش را ارزیابی کردند. آنها فهمیدند افزایش انرژی از طریق نوشیدنی گلوکز در مقایسه با نوشیدنی حاوی شیرینی مصنوعی، هم به افراد جوان و هم به سالمندان برای تلاش بیشتر کمک کرد. البته در افراد جوان گروه نوشیدنی گلوکز، بهبودی در خلق و خو یا عملکرد حافظهشان مشاهده نشد. اما در مقایسه با گروه قند مصنوعی، در افراد مسنی که نوشیدنی گلوکز مصرف کردند حافظه به شکل قابل توجهی بهبود یافت و آنها خلق و خوی مثبتتری داشتند.
محققان به این نتیجه رسیدند که قابلیت دسترسی کوتاه مدت به انرژی بوسیله افزایش میزان قندخون میتواند فاکتور مهمی در ایجاد انگیزه در افراد مسن برای انجام یک کار با بالاترین توانایی باشد. پس فراموش نکنید به سالمندان گوشزد کنید تا قند را کاملا حذف نکنند.
۱- ماسک ان-۹۵ بزنید، کرونا از ماسکهای معمولی رد میشود. ۲- فیلتر هوای قوی هپا بگذارید. ۳- تا جایی که میتوانید از مردم حذر کنید. ۴- تغذیه خوب و سالم داشته باشید، مقادیر زیاد ویتامین C و D مصرف کنید. ۵- بسیار ورزش کنید. ۶- اگر توانستید حتما واکسن بزنید.
درباره نویسنده/هنرمند
Arash Moghaddam آرش مقدم مدرک کارشناسی کامپیوتر و تخصص تولید رسانه دیجیتال دارد و مدیریت تولید بیش ۹ رسانه تصویری، چاپی و اینترنتی را بعهده داشته است. |
ویراستار اول: آرش مقدم؛ ویراستار نهایی: پر ابراهیمی - ویراستاری موقت: عباس حسنلو
ویراستار اول: آرش مقدم؛ ویراستار نهایی: پر ابراهیمی - ویراستاری موقت: عباس حسنلو