بد نیست بدانیم اکثر شرکتهای بیمه دارو، جهت استفاده، زمان انتظار ندارند برخی از شرکتها به طور مثال حداکثر پوشش 300 دلار در سال را پیشنهاد میکنند
برای مدت بسیار کوتاه کسانیکه واجد شرایط اخذ بیمه نیستند میتوانند با توجه به پیشینه بیماری و مصرف دارو درخواست بیمه در مدلهای مختلف کنند.
همه ما در شرایطی غیر قابل پیشبینی به دارو نیاز پیدا میکنیم. حوادث، سوانح و بیماری های مختلف ازجمله مواردی است که فرد را به خرید دارو وادار میکند.
شما هر ساله چه هزینهای صرف خرید دارو میکنید؟
آیا جزء افراد واجد شرایط دریافت دارو هستید؟
آیا در زمان نیاز به دارو، خودتان پرداخت کننده هستید؟
آیا از بیمهای در خصوص دارو اطلاع دارید؟
آیا میدانید بسیاری از داروهای بیماریهای خاص، قیمتهای گزافی دارند؟
با کمال تاسف در گزارش سازمان جهانی بهداشت (WHO) آمده است که بیش از یک میلیارد نفر در جهان توانایی پرداخت هزینههای درمان و سلامت خود را ندارند. علاوه بر آن هزینههای بخش بهداشت و درمان هر سال نزدیک به 100 میلیون نفر را به زیر خط فقر میکشد. طبق آمار درکانادا ۸۱ درصد از میزان مصرف داروها مربوط به نسخههای پزشکان و ۱۹ درصدمربوط به داروهای غیرتجویزی است. حقیقت تلخی که باید در اینجا اضافه کنیم این است که بیش از نیمی از تمام داروها در جهان به اشتباه تجویز، توزیع یا فروخته میشود و نیمی از مردم جهان موفق به دریافت داروهایی که برای آنها تجویز شده است نمیشوند. در یک گزارش، متخصصانی از مراکز مختلف جهانی از جمله سازمان دارو و غذا، دانشگاه گلاسکو، انجمن علوم آزمایشگاهی آمریکا به همراه مورخ پزشکی استفان گرینبرگ لیستی از مهمترین و پر مصرفترین داروهای جهان را ارائه کردهاند.
بیشترین سهم مصرفکنندگان دارویی به بیماران قلبی و مبتلایان به آرتروز و ورم مفاصل اختصاص دارد و چون هر ساله به تعداد این بیماران افزوده میشود، مصرف داروهای مربوطه نیز افزایش مییابد. از سوی دیگر داروهایی مانند انسولین، پنی سیلین، واکسن آبله، آسپیرین و مورفین از جمله داروهایی هستند که شکی در پرمصرف بودن آنها در جهان وجود ندارد. در بیمه دارو مسلما پوششهای متفاوتی از جهت مقدار پوشش بیمه برای دارو در شرکت های مختلف وجود دارد. یکی از مطالب مهم پوشش بیمه دارو، نوع دارو است. بعضی از شرکتها داروهای مارکدار را پوشش نمیدهند و یا اگر قرارداد شما تنها داروهای ژنریک را پوشش دهد و شما به هر دلیلی دارویی خریداری کنید که مارکدار باشد، مبلغ پرداختی، بر اساس داروهای ژنریک خواهد بود. از دیگر موارد قابل توجه در بیمه دارو استثنائاتی است که وجود دارد که شامل داروهای ترک سیگار، بهداشتی،آرایشی، شامپو، صابون، داروهای در دسترس عموم و همچنین داروهای بدون تجویز پزشک میباشد که قابل پرداخت نیست.
بد نیست بدانیم اکثر شرکتهای بیمه دارو، جهت استفاده، زمان انتظار ندارند برخی از شرکتها به طور مثال حداکثر پوشش 300 دلار در سال را پیشنهاد میکنند و یا اینکه در بعضی از شرکتها با مقادیر بیشتری به طور مثال 800،1000 ،2000،5000 و10.000 دلار و در نهایت نامحدود دارند و همچنین در هنگام اخذ بیمه دارو در طی سالهای اول تا پنجم مقدار متفاوت پوشش دارند.
اقتباس:www.cover4u.ca
از خوانندگان و علاقمندان دعوت به عمل میآوریم که تجربههای خوب وبد خود را پیرامون بیمه با ما در میان بگذارند. مطالب این مقالات صرفا درجهت اطلاعرسانی میباشد و به هیچ عنوان جایگزین مشاوره با متخصصین مربوطه نمیشود.
۱- ماسک ان-۹۵ بزنید، کرونا از ماسکهای معمولی رد میشود. ۲- فیلتر هوای قوی هپا بگذارید. ۳- تا جایی که میتوانید از مردم حذر کنید. ۴- تغذیه خوب و سالم داشته باشید، مقادیر زیاد ویتامین C و D مصرف کنید. ۵- بسیار ورزش کنید. ۶- اگر توانستید حتما واکسن بزنید.
درباره نویسنده/هنرمند
Moe Rahimian محمد رحیمیان کارشناس ارشد بیمه و سرمایهگذاری و عضو رسمی مشاوران متخصص بیمه و امور مالی کانادا به شماره ثبت 2065817 است |
ویراستار اول: آرش مقدم؛ ویراستار نهایی: پر ابراهیمی - ویراستاری موقت: عباس حسنلو
ویراستار اول: آرش مقدم؛ ویراستار نهایی: پر ابراهیمی - ویراستاری موقت: عباس حسنلو