كسانی كه در وعده‌های خود خوردن ماهی، ميوه، سبزی و آجيل را از ياد نمی‌برند، كمتر در معرض ابتلا به افسردگی قرار می‌گيرند
نتايج 41 پژوهش در سه كشور بريتانيا، استراليا و اسپانيا نشان می‌دهد خوردن غذاهای معروف به هله‌هوله خطر ابتلا به افسردگی را افزايش می‌دهد و به همين دليل پژوهشگران از پزشكان خواسته‌اند توصيه‌های غذايی به بيماران خود را برای درمان افسردگی هميشه در نظر داشته باشند.
كسانی كه از رژيم غذايی مديترانه‌ای پيروی می‌كنند و در وعده‌های خود خوردن ماهی، ميوه، سبزی و آجيل را از ياد نمی‌برند، كمتر در معرض ابتلا به افسردگی قرار می‌گيرند. افسردگی شايع‌ترين بيماري يا مشكل روانی در ميان مردم بريتانياست. نتايج اين پژوهش از كنار هم قرار دادن 41 پژوهش پيشين درباره رابطه ميان افسردگی و رژيم غذايی در سه كشور روی شهروندان بريتانيا، اسپانيا، فرانسه، استراليا و آمريكا به دست آمده است.
لطفا روی عکس تبلیغات زیر کلیک کنید؛ ادامه مطلب پس از این تبلیغات
Design Business 3D, VR, AR, 360° and video
دكتر "كاميل لاسال"، مسئول ارشد اين پژوهش می‌گويد: "رژيم‌های التهاب‌آور التهاب سيستمی را تحريک می‌كنند و اين موضوع روی افزايش خطر ابتلا به افسردگی تاثير مستقيم می‌گذارد." هر چند خوردن غذاهای چرب و شيرين و فرآوری‌شده به ملتهب شدن روده می‌انجامد اما التهاب سيستمی هم بخشی از نتايج خوردن چنين غذاهايی است كه تمام بدن را درگير خود می‌كند. تاثير خوردن غذای بد شبيه تاثير همزمان سيگاركشيدن، آلودگی، چاقی و كم‌تحركی بر بدن است.
در التهاب‌های شديد ملكول‌های ملتهب از راه خون به مغز می‌رسند و بر بهداشت روانی فرد، تاثير منفی می‌گذارند. داشتن يک رژيم نامناسب غذايی را می‌توان دليل آغاز افسردگی دانست اما از پژوهش‌های دانشمندان دانشگاه كالج لندن نمی‌توان به اين نتيجه رسيد كه آيا افراد افسرده هم غذاهای نامناسب می‌خورند يا اينكه خوردن غذای نامناسب به افسرده شدن آنها انجاميده است. اين نتايج از بررسی طولانی‌مدت رفتار بيش از 32 هزار شهروند پنج كشور به دست آمده است.
لطفا روی عکس تبلیغاتی کلیک کنید؛ ادامه مطلب پس از این تبلیغات

Best Persian Iranian Directory


از هر شش شهروند بريتانيايی، يک نفر نوعی از افسردگی و اضطراب را تجربه می‌كند. اتاق فكر مركز بهداشت روان تخمين می‌زند هزينه كلی بيماران مبتلا به افسردگی بر جامعه (علاوه بر كاهش بهره‌وری و دريافت خدمات از مراكز سلامت همگانی) سالانه 105 ميليارد پوند به اقتصاد بريتانيا ضربه می‌زند.
لطفا روی عکس تبلیغات زیر کلیک کنید؛ ادامه مطلب پس از این تبلیغات
بهترین طراحی و سه بعدی برای بیزینس شما

اگر شما همکاری گرامی ما هستی، مرسی که این مطلب را خواندی، اما کپی نکن و با تغییر به نام خودت نزن، خودت زحمت بکش!
پروتکل علمی - پزشکی جهانی برای مقابله کلیه ویروس‌هایی مانند کرونا که انتقالشان از طریق بسته هوایی است:
۱- ماسک ان-۹۵ بزنید، کرونا از ماسک‌های معمولی رد می‌شود. ۲- فیلتر هوای قوی هپا بگذارید. ۳- تا جایی که می‌توانید از مردم حذر کنید. ۴- تغذیه خوب و سالم داشته باشید، مقادیر زیاد ویتامین C و D مصرف کنید. ۵- بسیار ورزش کنید. ۶- اگر توانستید حتما واکسن بزنید.
Date: Wednesday, October 3, 2018 - 20:00

درباره نویسنده/هنرمند

دیگر مطالب مرتبط

تعمیرات هرگونه وسایل برقی - آلن

Share this with: ارسال این مطلب به