کانادا نزدیک به ۱.۸ میلیون پرونده درخواست مهاجرت دارد که روی هم تلنبار شده‌اند
کانادا نزدیک به ۱.۸ میلیون پرونده درخواست مهاجرت دارد که روی هم تلنبار شده‌اند، و البته وزارتخانه تاخیرهای مداوم را تایید می‌کند و می‌گوید که با جدیت در حال تلاش برای کاهش زمان رسیدگی به پرونده‌هاست. این وزارتخانه اخیرا اعلام کرده بود که اگر کسی بعد از ۷ سپتامبر درخواست ویزای توریستی کند ظرف ۱۴ تا ۳۰ روز کاری ویزایش تایید یا رد خواهد شد، اما شواهد نشان می‌دهد که این پرونده‌ها نیز با تاخیر بیشتری مواجه هستند.
اداره مهاجرت می‌گوید که کووید-۱۹ باعث تاخیر رسیدگی به پرونده‌ها شده اما با گذشت نزدیک به دو سال از کرونا، هنوز اکثر دفاتر حضوری آن همچنان بسته هستند و متقاضیان نیز می‌گویند که این تاخیرها از قبل هم بوده و اکنون نیز هیچ راهی برای بررسی پروندهایشان وجود ندارد.
لطفا روی عکس تبلیغات زیر کلیک کنید؛ ادامه مطلب پس از این تبلیغات
Design Business 3D, VR, AR, 360° and video
 
پرونده‌های مهاجرتی کانادا که قبلا ماه‌ها طول می‌کشید، اکنون سال‌ها طول می‌کشد
بر اساس داده‌های دریافتی از اداره مهاجرت کانادا، تا ۲۷ اکتبر امسال نزدیک به ۱.۸ میلیون درخواست مهاجرت در این اداره ثبت شده که شامل ۵۴۸,۱۹۵ درخواست اقامت دائم؛ ۱۱۲,۳۹۲ درخواست پناهندگی؛ ۷۷۵,۷۴۱ درخواست اقامت موقت (مجوز تحصیل، مجوز کار، ویزای اقامت موقت و تمدید بازدیدکنندگان)؛ و ۴۶۸,۰۰۰ درخواست شهروندی کاناداست. این اداره می‌گوید قبل از آغاز کرونا زمان پردازش درخواست‌های روابط عمومی به طور متوسط ۶ ماه بود اما بسیاری از متقاضیان این بازه زمانی را تایید نمی‌کنند.
لطفا روی عکس تبلیغات زیر کلیک کنید؛ ادامه مطلب پس از این تبلیغات
Website Design
در ماه مه، کمیسر اطلاعات و بازرسی کانادا گزارشی را منتشر کرد که نشان می‌داد اداره مهاجرت حتی گرفتار درخواست‌های دسترسی به وضعیت پرونده متقاضیانی شده که می‌خواهند بدانند کجا گیر کرده‌اند، زیرا درخواست‌کنندگان احساس می‌کردند که راه دیگری برای دانستن وضعیت و تاخیر پرونده‌هایشان ندارند. نتیجتا در سال مالی ۲۰۱۹، این اداره با ۱۱۶,۹۲۸ درخواست مواجه شد که نشان از افزایش ۴۲ درصدی دارد و البته آمار می‌گوید که ۹۸.۹ درصد از این درخواست‌ها مربوط به پرونده‌های مهاجرتی بوده است.
لطفا روی عکس بنر تبلیغاتی کلیک کنید تا برایتان شماره بگیرد
sina sotodehnia insurance بیمه سینا ستوده‌نیا
این اداره در ایمیلی تاخیرهای مداوم را تایید کرد و گفت که فناوری رسیدگی به پرونده‌هایش را بهبود بخشیده و عملیات خود را دیجیتالی کرده و افزوده که محدودیت‌های مسافرت‌های بین‌المللی، محدودیت‌های مرزی، ظرفیت عملیاتی محدود در خارج از کشور و ناتوانی متقاضیان در به دست آوردن اسنادشان به دلیل تأثیرات کووید-۱۹، موانعی را در روند پردازش و رسیدگی به پرونده‌ها ایجاد کرده که بنا به نظر این وزارتخانه "خارج از کنترل" این وزارتخانه هستند. در ادامه این ایمیل آمده: "ما می‌دانیم که برخی از متقاضیان برای رسیدگی به پرونده‌هایشان با تاخیرهای قابل توجهی مواجه شده‌اند و ما تا حد امکان به تلاش خود ادامه می‌دهیم تا زمان رسیدگی را کاهش دهیم". این اداره در مصاحبه ماه مه خود با ایران استار تاکید کرده بود که بزودی روند کل پرونده‌ها تبدیل به هوش مصنوعی می‌شود و حاضر نیست برای سرعت بخشیدن به برنامه‌های مهاجرتی شرایط را سهل‌تر کند.
لطفا روی عکس تبلیغاتی کلیک کنید تا برای شما شماره بگیرد؛ ادامه مطلب پس از این تبلیغات
insurance بیمه شهرام بینش
"کندی هوی" مشاور مهاجرتی ثبت شده در شهر "رجینا" می‌گوید: "زمان‌های پردازش پرودنده‌ها کاملا قاطی شده و زمان‌های ادعایی اداره مهاجرت در وب سایت خود آنها اصلا قابل اعتماد نیست". یک وکیل مهاجرتی در تورنتو به نام "لو جانسن دانگزالان" نیز گفت: "اداره مهاجرت بطور ناعادلانه از کرونا به عنوان توجیهی برای تاخیرهایش استفاده می‌کند، و اکنون نیز موضوع را عوض می‌کند به ورود ۲۰,۰۰۰ پرونده جدید از افغان‌ها {که اصلا هنوز پرونده‌هایشان به جریان نیافتاده}، این روند نمی‌تواند تا ابد اینگونه ادامه یابد. دولت سیستمی ایجاد کرده که در آن شما نمی‌توانید با افسران مهاجرتی ارتباط برقرار کنید مگر اینکه یک نماینده متخصص استخدام و هزاران دلار خرج کنید. این بسیار غیرشفاف و ناعادلانه است".
 
تاخیر ویزاهای تحصیلی؛ ایرانیان در راس تاخیرها
ویزاهای تحصیلی نیز اکنون با تاخیرهای طولانی مواجهند. "هادی حسینی وناری" که می‌خواهد دکترای مهندسی مکانیک در دانشگاه بریتیش کلمبیا بخواند قبل از دریافت ویزایش ۲۷ ماه (۲ سال و ۳ ماه) ایمیل و تماس تلفنی را پشت سر گذاشت. او گفت که در آن مدت زندگیش در تهران تکان نمی‌خورد چون نمی‌دانست سرانجامش چه می‌شود. وی می‌گوید "این احساس مانند هدر دادن ۳ سال زندگی و تقریباً رها کردن یک رویا بود". یک دانشجوی ایرانی دیگر به نام "ملیسا انسان‌دوست" نیز می‌گوید که رویای درس خواندنش در کانادا تبدیل به یک واقعیت دور از دسترس شده زیرا پس از ۲ سال انتظار در ایران هنوز ویزای تحصیلی خود را دریافت نکرده است. او قرار بود پاییز ۲۰۱۹ برای تحصیل در دکترای خود به دانشگاه ساسکاچوان برود اما مجبور شد دو بار پذیرش دانشگاهی خود را به تعویق بیندازد و در نهایت نیز به دلیل تاخیرهای اداره مهاجرت در دادن ویزا، پذیرشش لغو شده است. او شخصا نزدیک به ۲۰ دانشجو را در ایران می‌شناسد که با تاخیرهای وحشتناک اینچنینی روبرو هستند.
 
تاخیر در پرونده‌های مهاجرت استانی
"دیپاک تالوار" می‌گوید پس از بیش از ۲ سال تماس با اداره مهاجرت، پناهندگان و شهروندی کانادا از طریق فرم‌های آنلاین، ایمیل‌ها و تلفن‌ها، هنوز فقط پاسخ‌های "صبر کن" می‌شنود. او که شرکت و خانه‌اش را در سال ۲۰۱۷ را در دهلی‌نو فروخت و همراه با خانواده‌اش از طریق مهاجرت استانی، موسوم به برنامه نامزد استانی، به ساسکاتون مهاجرت کرد، اکنون ۵۱ ساله و صاحب یک شرکت کابینت‌سازی شده ولی می‌گوید از ۲۹ ژانویه ۲۰۲۰ هیچ پیشرفتی در درخواست اقامت دائم او حاصل نشده است. او اکنون پشیمان شده که باقی خانواده خودش را بلاتکلیف در هند رها کرده و می‌گوید در زمان تشکیل پرونده‌اش، وب‌سایت اداره مهاجرت می‌گفت که حداکثر زمان انتظار ۱۸ ماه می‌باشد، که خوب واضحا ماه‌ها از آن تاریخ می‌گذرد.
 
پرونده‌های اسپانسری ازدواجی که روی هوا هستند
"کالاش گرا"، یک مهندس نرم‌افزار در ساسکاتون، یک سال پیش درخواست آوردن همسرش از هند به کانادا را به اداره مهاجرت ارسال کرد، پس از ارسال ۵ پرونده آنلاین و ماندن بیش از ۲ ساعت پشت تلفن هنوز هیچ پاسخی برای او وجود ندارد. ۴ پرونده از ۵ پرونده‌اش هنوز به جایی نرسیده‌اند از جمله درخواست مهاجرت همسرش، درخواست ویزای کاری خودش، مجوز کار همسرش و درخواست ویزای توریستی برای همسرش.
 
پرونده‌های اقامت دائمی که تکان نمی‌خورند
لطفا روی عکس تبلیغاتی کلیک کنید؛ ادامه مطلب پس از این تبلیغات

Best Persian Iranian Directory


"عبدالحفیظ رشید"، ساکن شهر "ساری" از بریتیش کلمبیا می‌گوید از اول اوت ۲۰۲۰ منتظر جلو رفتن تقاضای اقامت دائم خود است که بدون هیچ پاسخی مانده و اصلا نمی‌داند چه می‌شود کرد. "امانپریت سینگ" که در ۱۴ اوت ۲۰۱۷ با ویزای تحصیلی از هند به کانادا آمده و ساکن "شارلوت‌تاون" بوده، در ۱۹ نوامبر سال گذشته درخواست اقامت دائم خود را تسلیم اداره مهاجرت کرده و می‌گوید در آن زمان به گفته وب‌سایت این اداره طی ۶ ماه وی باید اقامت دائم خود را بدست می‌آورد. او می‌گوید بیش از یک سال گذشته و کسی هم پاسخگو نیست و در ادامه می‌افزاید: "حداقل ۲۵ نفر دیگر را در همین شهر شارلوت‌تاون می‌شناسم که در وضعیت مشابهی مثل من قرار دارند".

بیشتر بخوانید:

لطفا روی عکس تبلیغات زیر کلیک کنید؛ ادامه مطلب پس از این تبلیغات
بهترین طراحی و سه بعدی برای بیزینس شما

اگر شما همکاری گرامی ما هستی، مرسی که این مطلب را خواندی، اما کپی نکن و با تغییر به نام خودت نزن، خودت زحمت بکش!
پروتکل علمی - پزشکی جهانی برای مقابله کلیه ویروس‌هایی مانند کرونا که انتقالشان از طریق بسته هوایی است:
۱- ماسک ان-۹۵ بزنید، کرونا از ماسک‌های معمولی رد می‌شود. ۲- فیلتر هوای قوی هپا بگذارید. ۳- تا جایی که می‌توانید از مردم حذر کنید. ۴- تغذیه خوب و سالم داشته باشید، مقادیر زیاد ویتامین C و D مصرف کنید. ۵- بسیار ورزش کنید. ۶- اگر توانستید حتما واکسن بزنید.
Date: Tuesday, December 7, 2021 - 08:15

درباره نویسنده/هنرمند

دیگر مطالب مرتبط

تعمیرات هرگونه وسایل برقی - آلن

Share this with: ارسال این مطلب به