ادعای جدید رسانه های وابسته به سپاه
به گزارش ایران استار رسانه های وابسته به سپاه همچنان با جهت گیری منفی به اخبار کاناد مطرح می کنند و گاهی در این میان ادعاهایی در اخبار آنها مطرح می شود که تا حدی عجیب است. در همین راستا دو رسانه وابسته به سپاه یعنی تسنیم و فارس در خبری عجیب به نقل از فردی به نام حمیدرضا ربیعی رئیس گروه علم و فناوری اطلاعات و ارتباطات جایزه مصطفی(ص) مدعی شدند کانادا در کنار چند کشور دیگر از جمله رومانی و اندونزی خواستار دریافت "سامانه هوشمند تشخیص کووید ۱۹ آی مد" شده است. گفتنی است که این سامانه ها ابتلا فرد به کرونا را با استفاده از تصاویر سی تی اسکن قفسه سینه تشخیص میدهند. جالب اینکه ربیعی گفته سیستمهای چینی و آمریکایی با دقت بالا ۹۰ درصد فعالیت می کنند اما سامانه طراحی شده در ایران، با حساسیت بالای ۹۷درصد کار می کند.
پوشش یک رویکرد درسآموز برای مقابله با کرونا
خبرگزاری ایسنا که معمولا اخبار مربوط به نحوه مواجهه دولت کانادا با بحران کرونا را به دقت پوشش میدهد و در گزارشی این نحوه مواجهه را درسآموز توصیف کرده بود در گزارشی نوشته است که کانادا با اعمال قانون جدید کاهش ابتلا به ویروس کرونا از ۳۰ آوریل استفاده از ماسک را برای مسافران ایرلاینهای مختلف در این کشور اجباری خواهد کرد.
ایسنا به نقل از وب سایت simpleflying نوشته این قانون در حالی تصویب شده است که تمامی مسافران قبل از ورود به مرحله پرواز و ورود به کابین هواپیما توسط کارشناسان و ماموران ویژه مستقر در فرودگاه های این کشور در خصوص علائم ابتلا به ویروس کرونا مورد معاینه و چکاپ دقیق قرار می گیرند تا در صورت وجود هر یک از علائم مشکوک تحویل مقامات و مسئولان بهداشتی مربوطه داده شده و از ورود آنها به هواپیما جلوگیری شود.
بازتاب واکنش سفارت چین به گزارش گلوب اند میل
سخنگوی سفارت چین در کانادا در بیانیهای گفت: این مقاله مملو از تنفر و پیش داوری علیه حزب کمونیست چین است و حتی "جامعه دموکراتها" از طریق ابتکار عملهای حقوقی چین را مسئول و مقصر این پاندمی میداند. گزارش مذکور عاری از حقایق است ما حقیقتا از این گزارش دلخور و به شدت با آن مخالف هستیم.»
توجه به سرمایه گذاری دولت ترودو در صنعت نفت
رسانههای ایرانی از اظهارات جاستین ترودو، نخستوزیر کانادا درباره سرمایهگذاری ۱.۸ میلیارد دلاری در صنعت نفت این کشور خبر داد.
این رسانهها نوشتهاند صنعت نفت و گاز، منشا ۱۰.۶ درصد کل تولید ناخالص داخلی کانادا به شمار میرود و همین امر باعث شده تا اتاوا به سمت تخصیص اعتبار و تزریق نقدینگی، برای کمک به این صنعت، که به شدت به خاطر شیوع ویروس کرونا آسیب دیده، روی بیاورد.
اجرای این سیاست به حفظ ۱۰ هزار فرصت شغلی در صنعت انرژی این کشور منجر خواهد شد.
حدود ۳۰ درصد از بودجهای که قرار است برای کمک به صنعت نفت و گاز کانادا اختصاص یابد به عنوان وام در اختیار شرکتهایی که میتوانند از تولید گازهای گلخانهای جلوگیری کنند، قرار خواهد گرفت.
روایت یک رسانه امنیتی از پشت پرده بازداشت مدیر هواوی در کانادا!
سایت مشرق از رسانههای نزدیک به سپاه پاسداران در گزارشی مدعی شده که برخورد اقتصادی آمریکا با چین در واقع هزینهای است که چین بابت پیروی نکردن از تحریمهای آمریکا درباره ایران می پردازد. این رسانه وابسته به نهاد نظامی سپاه در گزارش خودش مدعی شده دستگیری "مِنگ وانجو" دختر بنیانگذار هوآوی و مدیر ارشد مالی این کمپانی در همین راستا بوده است. منگ در اولین روز از ماه دسامبر سال ۲۰۱۸، در کانادا و به درخواست مقامات آمریکایی به اتهام نقض تحریمهای ایران دستگیر شد. البته هم هوآوی و هم منگ نقض تحریمهای ایران را تکذیب کردهاند، اما اگر اتهامات منگ در دادگاه ثابت شود، وی ممکن است به حبس تا ۱۰ سال مطابق قوانین آمریکا محکوم شود.
مقاله سایت نزدیک به رئیس مجلس ایران درباره ضررهای مهاجرت به کانادا
سایت خبرآنلاین نزدیک به علی لاریجانی رییس مجلس ایرانی مقالهای منتشر کرده و در آن مدعی شده که مهاجرت به کانادا ۵ ضرر دارد. این سایت نوشته است که غربت مهاجرت، هزینه زیاد مهاجرت، موانع ایجاد کسب و کار، مشکلات احساسی و روانی و دور شدن از آداب و رسوم ایرانی را ۵ ضرر مهاجرت به کانادا عنوان کرده است. نویسنده مقاله خبرآنلاین البته به این موضوع اشار نکرده که باتوجه به بحرانهای سیاسی و اقتصادی گسترده در سطح داخلی و خارجی، ماندن در ایران چه ضررهایی دارد!
۱- ماسک ان-۹۵ بزنید، کرونا از ماسکهای معمولی رد میشود. ۲- فیلتر هوای قوی هپا بگذارید. ۳- تا جایی که میتوانید از مردم حذر کنید. ۴- تغذیه خوب و سالم داشته باشید، مقادیر زیاد ویتامین C و D مصرف کنید. ۵- بسیار ورزش کنید. ۶- اگر توانستید حتما واکسن بزنید.
درباره نویسنده/هنرمند
Mani Yavari مانی یاوری دارای مدرک کارشناسی ارشد رسانه از ایران و ترکیه است |
ویراستار اول: آرش مقدم؛ ویراستار نهایی: پر ابراهیمی - ویراستاری موقت: عباس حسنلو
ویراستار اول: آرش مقدم؛ ویراستار نهایی: پر ابراهیمی - ویراستاری موقت: عباس حسنلو